replika klokker

 

Omega gleder seg til sommer-OL i Paris 2024, hvor det igjen skal være offisiell tidtaker. Så ivrige etter den toårige begivenheten at de har gitt ut en helt ny Seamaster for å markere ett år til åpningsseremonien. Omega har holdt tiden ved OL siden 1932, med et kort avbrudd da Swatch tok over fra 1996 til 2004. Merket ga ut sin første olympiske minneklokke i 1956, Seamaster XVI for Melbourne-lekene,replika klokker iwc og har siden 2006 vært konsekvent minnes spillene med nye modeller. Omega Seamaster Diver 300M "Paris 2024" Special Edition (kun tilgjengelig i merkets Paris-butikker) tilbyr en lysende ny versjon av merkets ikoniske dykker, med noen få subtile nikk til Paris-spillene og en tofarget koffert utført i det beste måte mulig.

En stor del av meg skulle ønske at denne saken var et standard produksjonsdesign. Den 42 mm brede klokken er i rustfritt stål, inkludert standard Seamaster-armbåndet som har merkets trykknapp-hurtigutløsermekanisme (ny for denne modellserien og kompatibel med gummistropper, men tillater også vanlige fjærstenger). Bezelinnsatsen er imidlertid Omegas proprietære 18k Moonshine Gold, med en frostet finish og positive relieffmarkeringer.

Moonshine Gold har et knallgult utseende som skinner enda mer strålende i lyset; den frostede finishen skal gi den enda mer spill. Denne rammestilen er ikke helt ny og ble til og med vist på Omegas Beijing Seamaster. Dette er enkelt, elegant, tofarget – ingen små gulllenker på armbåndet, ingen gullkroner, bare en ren ramme. Selvfølgelig forblir skruekronen ved 3-tiden og helium-escape-ventilen er på 10; klokken har 300 meter vannmotstand.

I tillegg til denne nye modellen, lanserer Omega fem NATO-stropper med olympisk tema, også eksklusivt tilgjengelig i butikker i Paris. Disse stroppene har stor Paris 2024-typografi i de fem forskjellige fargene på de olympiske ringene. Stroppene er priset til $290 USD, som er $110 mer enn merkets standard NATO-er, til tross for at den eneste forskjellen er den spesielle Paris 2024-designen. Vi har diskutert tankene våre om påslag for begrenset opplag hva som helst (ikke i favør), men hvis du vil ha enda mer å gruble over, er Omegas James Bond NATO-er – også bare kjennetegnet ved design – priset til $350 USD ( Omega har en stroppkonfigurator på produktsiden,replika klokker og jeg må innrømme at dette ser fantastisk ut med den grå-og-brune stripen Bond-remmen). Uansett hva du synes om prisen, er Omega NATO-er veldig fine, og jeg liker godt designene her og hvordan de tilbyr et fargerikt Paris 2024-tema uten å gjøre det for tydelig.

 


                           

replicas relojes